Casa Burgio

De locatie voor jouw events

EVENTSPACE & MEETING ROOM

CASA BURGIO

De locatie is gelegen nabij de autosnelweg, waardoor het makkelijk en snel te bereiken is. Van de drukke snelweg ondervind je bij ons geen last doordat Casa Burgio gelegen is tussen het groen van Park Hoge Kempen.

Onze locatie kreeg een moderne, warme inrichting met grote ramen voor veel natuurlijk lichtinval.

Zo kan je bij ons terecht voor meerdere doeleinden. Wij gaan voor een zeer persoonlijke aanpak en kijken zo wat het beste bij uw wensen aansluiten. Ons doel is om van elk feest iets onvergetelijks te maken met kwaliteit, warmte en verrassingen in elk detail.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden in Casa Burgio of heb je nog een vraag over één van onze services? Stel je vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

burgio 30.05.2022 47

EVENTSPACE

DE LOCATIE VOOR JOUW EVENT

Zoek je een unieke locatie om te huren voor jouw feest of event?
Bij Casa Burgio kan je terecht voor een eventruimte of zaal voor workshops, roadshows, presentaties, lezingen,… alsook voor privéfeesten!

Ons eventlocatie is modulair inzetbaar en heeft een capaciteit tot 200 personen voor een niet zittend event. Voor een zittend event is er een capaciteit van 100 personen. Ook heeft Casa Burgio speciale formules met of zonder eten.

MEETINGROOM

UNIEKE VERGADERLOCATIE HOUTHALEN

De vergaderlocatie van Casa Burgio is een moderne ruimte met veel lichtinval.
Je kan kiezen om Casa Burgio volledig af te huren of om enkel de vergaderruimte te benutten.

Op de bovenverdieping is er een vergaderruimte voorzien van dertig zitplaatsen met een tv-scherm en de nodige audiovisuele voorzieningen.

Beneden kan je gebruik maken van een ruimte van 175m² die je modulair kan inzetten. De locaties zijn voorzien van sanitair, een keuken en een koffieruimte met een gezellige zithoek.

De inrichting stimuleert communicatie, creativiteit en verbinding. De ideale locatie om te brainstormen, andere te inspireren en om je ideeën te delen.

burgio 30.05.2022 88
burgio 30.05.2022 96

CATERING

ALLES OP MAAT

Wij maken een voorstel op maat. Vanuit een volledig uitgeruste open keuken, kunnen wij voor u de heerlijkste hapjes, gerechten en desserts presenteren.

Dit allemaal met bubbels en aangepaste wijnen. Ook voorzien wij bediening en ondersteunend
personeel voor UW event zodat u zorgeloos kan genieten.

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een extern cateringbedrijf.