Domeinen

domeinen categorie
  • Alles tonen
  • Spirits (4)
  • Wijn (18)

Firenze

GINARTE

Spirits

Ginarte is de Premium Italiaanse Gin gewijd aan de wereld van de kunst, een veelzijdige en verfijnde droge gin, perfect voor hoogwaardige mixologie dankzij de uitgebalanceerde aroma's en smaak.

Lees meer

Piemonte

Roberto Cavalli Vodka

Spirits

In de vruchtbare vallei van Granda, aan de voet van de Monviso, waar de Zuidwestelijke Alpen de Po ontmoeten, hebben Roberto en Tommaso Cavalli de beste tarwevariëteit gekozen om Roberto Cavalli Vodka te produceren.

Lees meer

Valdobiadene

Valdo

Wijn

De naam Prosecco Valdo herinnert onmiddellijk aan het superieure grondgebied van Valdobbiadene , waarvan het ambassadeur in de wereld is.

Lees meer

Franciacorta

Bersi Serlini

Wijn

Het Domijn Bersi Serlini vindt zijn oorsprong in de Middeleeuwen; de monniken van Cluny, van de nabijgelegen abdij van San Pietro in Lamosa in Provaglio d'Iseo, bouwden het historische gebouw van de kelders, een landbouw- en wijnafhankelijkheid: grote muren, gebouwd met veldstenen, met prachtige tongewelven, cruise.

Lees meer

Alto - Adige

Cantina Tramin

Wijn

Deze kwaliteit komt voort uit het uitstekende bergterroir wat zich onder andere uit in frisse, fruitige en levendige wijnen.

Lees meer

Trentino

Moser

Wijn

De naam Moser komt veel voor in Trentino, maar als je Moser zegt, dan denk je aan Francesco Moser.

Lees meer

Piemonte

Borgogno

Wijn

De legendarische Borgogno Barolos zijn klassiekers in de geschiedenis van de Italiaanse wijn en het landgoed heeft een uitgebreide wijncollectie.

Lees meer

Piemonte

Valle Asinari

Wijn

De naam en het etiket verwijzen naar de oorspronkelijke bewoners van de omgeving voor de wijnbouw. Valle Asinari betekent letterlijk vallei van de ezels.

Lees meer

Friuli

Le Vigne Di Zamo

Wijn

Rocca Bernarda, een van de beste plekken voor wijnbouw, in het hart van de Colli Orientali. Jaren van hard werken volgden om wijnen te maken van hoge kwaliteit.

Lees meer

Veneto

Massimago

Wijn

Cantine Massimago ligt in de Mezzane, een van de mooiste en wildste valleien van de Noord-Italiaanse Valpolicella-regio, bij Verona en het Gardameer.

Lees meer

Lombardia

Bulgarini

Wijn

Bulgarini is sinds 1930 gevestigd in Lombardije aan de grens van Veneto en produceert de “betere”Lugana wijnen met verschillende karakters onder leiding van alweer de 3de generatie.

Lees meer

Marche / Abruzzo

Velenosi

Wijn

Wijnhuis Velenosi is in 1984 opgericht door twee ondernemers Angela en Ercole Velenosi. Ondanks de relatief korte periode dat ze actief zijn in de wijnbouw, heeft hun grenzeloze passie voor het vak hun snel doen leren.

Lees meer

Toscane

Casanova Di Neri

Wijn

Het bedrijf heeft nu ca. 63 ha aan wijngaarden voor de productie van de Brunello di Montalcino en de Rosso.

Lees meer

Toscane

Tenuta Degli Dei

Wijn

Het landgoed Tenuta Degli Dei is sinds de jaren 70 in het bezit van de familie Cavalli. Rond het jaar 2000 besloot de zoon van modegoeroe Roberto Cavalli, Tomasso Cavalli, het domein in hartje Chianti (Toscane) om te toveren tot een kwaliteitsvol wijndomein.

Lees meer

Puglia

Feudi Salentini

Wijn

Reeds een 3e generatie van de Varvaglione runt dit bedrijf. Cosimo en Maria Teresa Varvaglione hebben een dynamisch en gemotiveerd team van medewerkers en combineren traditie met nieuwe technologiën.

Lees meer

Sicilia

Pellegrino

Wijn

Sicilië is de 2e wijnbouwregio van Italië. De familie Carlo Pellegrino maakt hier al sinds 1880 marsala (versterkte wijn) en stille wijnen.

Lees meer

Sardinië

Silvio Carta

Spirits, Wijn

Het was begin jaren vijftig toen Silvio Carta het gelijknamige bedrijf oprichtte in Baratili San Pietro.

Lees meer