The Burgio Experience

Discover the taste of Italy

KRC GENK

event

Het eerste evenement van burgio vini e gastronomia

Het eerste evenement van Burgio Vini e Gastronomia vindt binnenkort plaats en u kan erbij zijn!

We nodigen u graag uit voor Burgio Experience op zondag 31 oktober en maandag 1 november voor een onvergetelijke avond vol culinaire verrassingen in de Cegeka arena van KRC Genk.

U kan op beide dagen van 13:00u tot en met 18:00u. een kijkje komen nemen en meegenieten van alles wat Burgio Vini e Gastronomia te bieden heeft.

Hieronder kan u een gedetailleerd overzicht vinden van wat u mag verwachten:

HET PROGRAMMA

31 OKTOBER & 1 NOVEMBER

lancering magazine

Het langverwachte Burgio Magazine zal eindelijk zijn intrede maken tijdens The Burgio Experience. Het Burgio Magazine is een toonaangevend vakblad waarin we de lezer mee op reis nemen naar gastronomisch Italië. U zult er meer te weten komen over de authentieke Italiaanse keuken, maar ook welke nieuwe kwaliteitsvolle producten aan het opkomen zijn. Verder lichten we ook enkele noemenswaardige Italiaanse streken toe en verdiepen we ons op het gebied van Italiaanse wijn. Kortom, een unieke leeservaring die u ongetwijfeld laat wegdromen naar het mooie Italië.

Bovendien heeft het Burgio Magazine mogen samenwerken met enkele bijzondere namen, die u ook tegen het lijf mag lopen tijdens ons aankomend evenement.

magazine mockup freebie
cover ontwerpen
31 OKTOBER & 1 NOVEMBER

Wine tasting en andere producten

Burgio Vini e Gastronomia zou niets zijn zonder haar producten en producenten, wat maakt dat dit evenement de uitgelezen kans is om jullie kennis te laten maken met ons gamma. Tijdens The Burgio Experience krijgt u de kans om vrijwel al onze topwijnen te proeven, waarbij onze producenten ook aanwezig zullen zijn voor een kleine toelichting.

31 OKTOBER

Masterclass Andrea Farinetti

Maak zondag 31 oktober kennis met Andrea Farinetti: zoon van Oscar Farinetti, beter bekend als de eigenaar van Eataly en de Borgogno wijnen. Verder is Andrea ook eigenaar van de welbekende Fontanafredda-wijnen. Tijdens een masterclass onder zijn begeleiding zal hij voor jullie de tijd nemen om de Borgogno wijnen voor te stellen en uiteraard ook te laten proeven. Het is de uitgelezen kans om deel te nemen aan een professionele masterclass.

12 andrea in borgogno (7)
img 7617
1 NOVEMBER

Masterclass Gianluca di Taranto

Topsommelier Gianluca Di Taranto, bekroond tot Gault & Milau BeLux Sommelier van het Jaar 2018 en Beste Sommelier van België 2019-2020 zal tijdens The Burgio Experience aanwezig zijn om een unieke masterclass te begeleiden. Hij maandag 1 november de wijnen van Tramin voorstellen en laten proeven. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een unieke, professionele masterclass waarbij deze topsommelier zich ter beschikking stelt om zijn brede wijnkennis met jullie te delen.