Antica Sicilia

antica sicilia

OVER

Antica Sicilia

De Antica Sicilia Company werd in 2004 geboren uit liefde voor haar thuisland, inspiratie puttend van de oudste Siciliaanse gastronomische traditie, om de smaken en smaken in onze gerechten te doen herleven. Meer echte en karakteristieke geuren van Sicilië. De aandacht bij de selectie van hoogwaardige grondstoffen en de nauwgezette zorg bij de voorbereiding, heeft altijd het werk van het bedrijf gekenmerkt. Vandaag de dag wordt dezelfde liefde voor de Siciliaanse traditie doorgegeven aan drie jonge twintigjarigen die, aan de management van het bedrijf, beloven ze continuïteit te geven aan het werk van de afgelopen jaren, en maximale veiligheid en kwaliteit garanderen om haar klanten altijd een product aan te bieden meer verfijnd met betrekking tot traditie.

De kwaliteit van de gebruikte producten, het vakmanschap en de altijd zorgvuldige creativiteit met respect voor hun roots, maken ze van Antica Sicilia een ondernemende realiteit in constante groei en evolutie, meer en meer open voor internationale markten waar het voorgestelde product het wordt steeds meer gewaardeerd door steeds meer klanten. Inmiddels telt het bedrijf meer dan tweehonderd referenties, allemaal in eigen beheer. Het bedrijf is gevestigd in een ambachtelijk gebied in de gemeente Giarre in een fabriek van 650 m² met de Modernere apparatuur voor vakmanschap maar tegelijkertijd produceren hoeveelheid die de wereldhandel van ons vraagt.

​Tegenwoordig zijn we in bijna heel Europa aanwezig en dankzij de kwaliteit van ons product zijn we erin geslaagd  onze producten te exporteren naar andere landen buiten Europa zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Japan en Australië.

Onze producten zijn producten die in gespecialiseerde winkels zoals wijnwinkels worden geplaatst van typische producten, gespecialiseerde delicatessen.

onze producten

de producten van Antica Sicilia

terug naar overzicht van alle merken