La Gallinara

la gallinara 01

OVER

La Gallinara

We hebben een fabriek van 2.000 vierkante meter, uitgerust met moderne installaties waarmee we jaarlijks meer dan 500.000 potten kunnen produceren. Bovendien is ons transformatieproces gecertificeerd door het HACCP-protocol en door de UNI EN ISO 9001:2008-normen.

We zijn er sterk van overtuigd dat internationalisering een essentieel instrument is voor de ontwikkeling van ons bedrijf, en in de loop van de tijd hebben we dit omgezet in onze belangrijkste troef. Daarom verkopen we onze producten in veel Europese landen, waaronder: Duitsland, Ierland, Spanje, Portugal, Frankrijk, Noorwegen, Bulgarije.
In deze landen is het mogelijk om onze producten te vinden in veel levensmiddelengroothandels, detailhandelaren en restaurants die vooral voldoen aan de behoeften van klanten die geïnteresseerd zijn in gastronomische en Italiaanse producten.

In Italië is het inderdaad mogelijk om onze producten te vinden in veel winkels langs het schiereiland, in de Eataly-winkels en in ons monobrand-verkooppunt in het charmante stadje Alassio.

onze producten

de producten van La Gallinara

terug naar overzicht van alle merken