Masini

masini

OVER

Masini

De geschiedenis van ons bedrijf begint in 1929 met een kleine bakkerij in de gemeente Lastra a Signa, op slechts 10 km van het centrum van Florence. De concessie voor de installatie van een “koekjesoven” uitgegeven door de gemeente Lastra a Signa was n.001.
Door de jaren heen heeft het bedrijf altijd koekjes en gezuurde producten geproduceerd, aangepast aan de behoeften van de markt, met behoud van zijn karakteristieke kenmerken en producten, waaronder cantuccini met amandel en chocolade.

Het bedrijf is nog steeds eigendom van de familie Masini en zet de traditie van de oprichter, Pietro Masini, voort, met respect voor de originele recepten en met behulp van moderne productietechnologieën.

Momenteel is de productie gebaseerd op Toscaanse Cantuccini met amandelen of chocolade, we produceren ook een breed scala aan biologische koekjes en natuurlijk de beroemde “Mattutine al latte”, zachte zoete brioches om te vullen, gewaardeerd in heel Toscane en Umbrië. , gemaakt zonder bewaarmiddelen of gehydrogeneerde vetten.
Ongeveer 15 jaar geleden kocht het bedrijf Masini ook het merk “Lenzi” en het merk “Biscotti di Prato®”, die samen met ons merk worden geproduceerd en gedistribueerd.
Het bedrijf is gecertificeerd volgens de modernste kwaliteitsnormen: BRC / IFS / ISO / Sedex, Bio en exporteert momenteel naar meer dan 25 landen.

onze producten

de producten van Masini

terug naar overzicht van alle merken