Pastificio G. Di Martino

pastificio

OVER

Pastificio G. Di Martino

Zoals alle verhalen heeft ook die van de familie Di Martino zijn hoofdrolspelers, te beginnen met de voorvader van drie generaties pastamakers: Giuseppe Di Martino. Vanwege de economische moeilijkheden die zijn familie ervoer, begon Giuseppe de geheimen van het produceren van wit goud te leren kennen toen hij nog een kind was. In 1907, op 10-jarige leeftijd, begon hij te werken in een pastafabriek waarvan de eigenaar geen zonen had aan wie hij zijn wijze ervaring kon doorgeven. Giuseppe werd al snel “leider in korte pastakunst”. Toen de eigenaar van de fabriek waar hij werkte besefte dat hij hem echt kon vertrouwen, verkocht hij hem de aandelen. Zo ontstond in 1912 de Pastificio Di Martino die, toen net als vandaag, de eerste was die elkaar ontmoette bij het binnenkomen van het dorp en, omringd door straten, zonder direct aangrenzende buren.

onze producten

de producten van Pastificio G. Di Martino

terug naar overzicht van alle merken